L’ANZA HEALING HAIRCARE

HERSTEL IS DE BASIS VOOR PRACHTIG HAAR

In het dagelijks leven raakt het haar beschadigd door gebruik van bijvoorbeeld chemische producten, door luchtverontreiniging, thermisch stylen maar ook door de zon. LANZA is het enige merk dat haarverzorgingsproducten biedt die het haar daadwerkelijk helen en genezen.

De producten vullen de ontbrekende proteïnen, vocht en mineralen aan om het beschadigde haar te herstellen en weer helemaal gezond te maken. Tijdens de wasmassage maken wij gebruik van de shampoos en conditioners van LANZA. Onze keuze is afhankelijk van de conditie van het haar en de hoofdhuid. Ook tijdens de behandeling zorgen de LANZA styling producten voor ondersteuning of juist voor de finishing touch bij jouw kapsel.

LANZA Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch en in het wild groeiend zijn. Alle producten zijn sulfaatvrij en zijn parabeen veilig (muv Trauma Treatment). Ze  bieden standaard een UV A, B en C bescherming. De producten zijn diervriendelijk ontwikkeld. Dát is Lanza!