Global Curl

THE GLOBAL CURL CONCEPT 

Dat krullen anders zijn dan steil haar weet iedereen, maar waarom zijn er dan nog steeds kappers die krullen op dezelfde manier knippen als steil haar?                                                                             Bij Lydia’s Haarstyling bieden wij een speciale knipbehandeling aan waarbij we door middel van een speciale techniek de krullen per bundel inknippen om zo voor meer volume te zorgen.

Van nature is een krul een bundel van haren die bij elkaar zitten en door elke bundel apart te beoordelen en in te knippen, krijgt het haar de ruimte om natuurlijk op te krullen. Als laatste is deze techniek uitermate geschikt om pluis te reduceren. Dankzij deze kniptechniek kan iemand met slag in het haar een mooie bos krullen krijgen!

 

Herken jij deze ”problemen”?

– Pluis, onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar?

– ”De kapper snapt mij niet…?”

– ”Drogen duurt een eeuwigheid!”

– ”Mijn haar wordt altijd te kort geknipt”

Dan is deze techniek ideaal voor jouw haar!

Tip: In combinatie met L’ANZA verzorging & styling zoals Curl perfecting treatment of Curl define komt deze techniek nog meer tot zijn recht in gekruld haar.

 

TIPS AND TRICKS

CARE

SATIJNEN KUSSENSLOOP
  • Helpt gespleten haarpunten en pluis voorkomen
  • Intensievere werking verzorgingsproducten
  • Finishing touch voor goede verzorging van het haar
WASSEN
  • Begin met een sulfaat-vrije shampoo of cleansing cream om het haar te reinigen zonder het slap te maken. Bovendien reduceert dit droogtijd en wordt het haar verfrist en versterkt.
  • Kneed daarna de (smooth) conditioner in het haar! Voor een intensieve verzorging wikkel je hierna een natte handdoek om het haar (eerst uitwringen en 1 minuut in de magnetron!) en spoel je na ca. 10 minuten het haar uit.
MICROFIBER HANDDOEK

Wikkel deze handdoek om het hoofd of kneed het haar droog. NIET wrijven, want dit geeft meer pluis! Deze speciale handdoeken absorberen snel vocht en zorgen ervoor dat het haar niet gaat pluizen.

 

 

STYLE

“Gebruik bij het droog föhnen van het haar niet of zo min mogelijk je handen! Met behulp van de juiste kennis en producten kan iedereen met krullend haar 100% gedroogd worden!”

DROGEN
  • Breng (niet te weinig!) styling product aan per passé zonder hierbij krulbundels uit elkaar te “kammen”.
  • Ook drogen met diffuser altijd per passé! Doe dit met eerst enkele seconden warme lucht en daarna met koude lucht om de krul “vast te zetten”.
  • Finish met op het krultype afgestemde stylingproduct!
  • ’s Morgens activeer je de krul met een ‘Curl Treatment’! Maak het haar ’s morgens NOOIT nat met water!